Ga verder naar de inhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte! We nemen je mee in actuele trends en interessante onderwerpen via onze nieuwsbrief, artikels, podcasts en onze Poolstok communities.

Overzicht nieuws

Schrijf je in voor Poolstoks Odyssee: Een reis om de P&O-wereld in één (schrikkel)dag

Elke vier jaar biedt een schrikkeldag ons een extra etmaal. We nodigen je uit om deze bonusdag met ons te besteden aan een verrijkende reis om de wereld van Personeel en Organisatie. Stel je kompas af op Poolstoks Odyssee, een symposium waar we de diepten van HR en Organisatieontwikkeling zullen verkennen.

2 min. leestijd
8 januari 2024

Hoe kan HR op de golf van innovatie surfen?

In HR Deep Dive, de podcast van HRmagazine, geven Jolien Elegheer (Teamcoördinator kwaliteit) en Bernie Caessens (Lead Scientist) een kijk onder de motorkap van onze organisatie. Hoe proberen we bij Poolstok innovatie & bewezen kwaliteit te verenigen?

2 min. leestijd
6 december 2023

Poolstok werkt - oktober 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze vennoten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van oktober 2023.

2 min. leestijd
24 oktober 2023

HR-manager Maxime kroop in zijn pen voor Science for Work

Kan de wetenschap ons ook iets bijbrengen over de rol van humor in de werkomgeving en op welke manier humor impact heeft op werkrelaties?

2 min. leestijd
24 oktober 2023

Poolstok werkt - september 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze vennoten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van september 2023.

2 min. leestijd
21 september 2023

Project taxonomie: or­ga­ni­sa­tie­ont­wik­ke­ling in kaart gebracht

In 2022 mochten we samen met onze partners 379 organisatieontwikkelings-opdrachten opstarten. Organisatieontwikkeling is echter een brede discipline met verschillende domeinen. Omdat geen enkele opdracht gelijk is en de probleemstelling vaak complex is, vinden we het belangrijk om iedere vraag goed te begrijpen.

2 min. leestijd
20 september 2023
Laad meer