Ga verder naar de inhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte! We nemen je mee in actuele trends en interessante onderwerpen via onze nieuwsbrief, artikels, podcasts en onze Poolstok communities.

Overzicht nieuws

Poolhoogte, vinger aan de pols van jouw HR

Gisteren lanceerde Poolstok samen met VVSG het HR Kompas. Een krachtige bron van HR-expertise om lokale en provinciale besturen te ondersteunen bij hun personeelsbeleid. Ook Poolhoogte, een gratis HR-scan die je kan inzetten voor jouw organisatie staat live!

2 min. leestijd
29 maart 2024

Rond de wereld in één (schrikkel)dag: Poolstoks Odyssee in beeld

Een bonusdag. Een schrikkeljaar. Een onvergetelijke reis om de P&O-wereld met ons netwerk van klanten, private partners en stakeholders.
We blikken dankzij de mooie foto's van fotografe Anna Nelissen terug op een boeiend event.

2 min. leestijd
5 maart 2024

Poolstok werkt - onze nieuwsbrief van februari 2024

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze klanten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van februari 2024.

2 min. leestijd
8 februari 2024

Hoe kan HR op de golf van innovatie surfen?

In HR Deep Dive, de podcast van HRmagazine, geven Jolien Elegheer (Teamcoördinator kwaliteit) en Bernie Caessens (Lead Scientist) een kijk onder de motorkap van onze organisatie. Hoe proberen we bij Poolstok innovatie & bewezen kwaliteit te verenigen?

2 min. leestijd
6 december 2023

Poolstok werkt - onze nieuwsbrief van oktober 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze klanten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van oktober 2023.

2 min. leestijd
24 oktober 2023

HR-manager Maxime kroop in zijn pen voor Science for Work

Kan de wetenschap ons ook iets bijbrengen over de rol van humor in de werkomgeving en op welke manier humor impact heeft op werkrelaties?

2 min. leestijd
24 oktober 2023
Laad meer