Ga verder naar de inhoud

Nieuws

Blijf op de hoogte! We nemen je mee in actuele trends en interessante onderwerpen via onze nieuwsbrief, artikels, podcasts en onze Poolstok communities.

Overzicht nieuws

Niemand is perfect, ook je baas niet

In tijden van verandering is er veel nood aan opleidingstrajecten voor leidinggevenden. Maar wist je dat een succesvol leiderschapstraject begint met een krachtig voortraject? Ook hierbij kan Poolstok je helpen.

2 min. leestijd
12 september 2023

Groter, sterker, beter? Samen voor meer gewicht in de schaal.

Het bestuurlijk landschap is al langer in beweging. We zien verschillende besturen en organisaties stappen zetten naar intensere samenwerkingen. Denk maar aan de vrijwillige fusietrajecten tussen lokale besturen en de schaalvergroting bij eerstelijnszones, woonmaatschappijen, hulpverleningszones. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere overheden rond deze thema's? Herbekijk onze Poolstok community.

2 min. leestijd
20 juni 2023

Poolstok werkt - juni 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze vennoten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van juni 2023.

2 min. leestijd
15 juni 2023

Poolstok werkt - mei 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze vennoten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van mei 2023.

2 min. leestijd
18 mei 2023

Poolstok werkt - april 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze vennoten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van april 2023.

2 min. leestijd
21 april 2023

Poolstok werkt - maart 2023

Elke maand sturen we een nieuwsbrief naar onze vennoten en houden we hen op de hoogte van recent nieuws, informatie en updates over Poolstok en onze private partners. Lees hier al het Poolstok nieuws van maart 2023.

2 min. leestijd
17 maart 2023
Laad meer