jouw garantie voor kwaliteit

Je kan bij Poolstok terecht voor al je P&O-vragen. Ons werk voldoet bovendien aan de hoogste kwalitatieve standaarden. Onze werkwijze biedt je een aantal specifieke kwaliteitsgaranties. Zo kan je er zeker van zijn dat we een echte meerwaarde leveren voor je organisatie.

 

gespecialiseerde adviesbureaus

Werk samen met ons en de P&O-dienstverleners waarmee we een overeenkomst hebben zonder zelf een aanbesteding te moeten uitvoeren. Wij sluiten onze raamcontracten met deze P&O-dienstverleners af via een grondig uitgevoerde aanbestedingsprocedure. Onze P&O-kantoren zetten voor jou enkel hun meest ervaren consultants in en dat aan de meest voordelige tarieven. 

We schakelen voor elke specifieke opdracht het kantoor in met de juiste ervaring en expertise, in nauw overleg met jou. Zo zorgen we ervoor dat we steeds op maat van jouw noden werken. 

 

kwaliteitsbewaking en specifieke kennis van de overheid

We begeleiden elk traject. We maken graag specifieke afspraken met jou over hoe je deze kwaliteitscontrole zelf ziet. We zorgen er in elk geval voor dat elementen uit de regelgeving of je rechtspositieregeling goed zijn toegepast en dat onze partners kwalitatief hoogstaand werk leveren.

 

evidence based werking en advies

We werken samen met een wetenschappelijke comité om zoveel mogelijk garanties te geven op een evidence based werking op het vlak van P&O. Jij kan ons wetenschappelijk comité ook inschakelen om een concreet advies op maat te leveren voor jouw P&O-uitdagingen. Indien nodig schakelen we specifieke experten in.

 

kennisdeling 

Soms heb je nood aan kennisuitwisseling met andere P&O-professionals. Zij kunnen je informatie bieden over hoe zij een bepaald probleem hebben aangepakt of welke aanpak voor hen wel of niet heeft gewerkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de aanpak van reorganisaties, het opzetten van initiatieven inzake talentmanagement, coachings van high potentials, de vormgeving van je evaluatieproces, en nog veel meer. Poolstok organiseert deze kennisuitwisseling graag voor jou.