Ga verder naar de inhoud

Processen

Een goed geoptimaliseerd proces kan risico's verminderen, terwijl risicomanagement kan helpen bij het identificeren van potentiële knelpunten in processen.

Procesmanagement omvat het systematisch ontwerpen, optimaliseren en beheren van operationele processen binnen je organisatie. Dit helpt bij het verbeteren van de efficiëntie, het verminderen van verspilling en het waarborgen van consistente kwaliteit in de geleverde producten of diensten. Risicomanagement is eveneens van cruciaal belang. Het omvat het identificeren, beoordelen en beheersen van potentiële bedreigingen en onzekerheden waarmee je organisatie kan worden geconfronteerd. Door risico's proactief aan te pakken, kan je organisatie zich beter voorbereiden op onvoorziene omstandigheden en de impact van mogelijke bedreigingen minimaliseren.

Het samenspel van procesmanagement en risicomanagement is van vitaal belang. Een goed geoptimaliseerd proces kan risico's verminderen, terwijl risicomanagement kan helpen bij het identificeren van potentiële knelpunten in processen. Beide benaderingen bevorderen een cultuur van continue verbetering en veerkracht in je organisatie.

Ontdek hoe we je kunnen on­der­steu­nen

Procesmanagement

Concrete uitvoering van de organisatiestrategie met efficiëntie en effectieve processen.

Risicomanagement

Identificeer, evalueer en beheer risico’s.

Samen bekijken hoe we jouw organisatie hoger kunnen doen springen?

Als je ons al bij voornaam kent is het makkelijk om ons te mailen via voornaam@poolstok.be. Onderaan op deze pagina vind je een overzicht van de accountmanagers en de regio waarbinnen ze actief zijn. 

Ken je ons (nog) niet? Stuur gerust een mail naar info@poolstok.be en we leren je graag kennen.