Ga verder naar de inhoud

Stopzetting vacatures

Eind juni 2023 stopten we met het plaatsen van vacatures op onze website.

Kwalitatief werkgeverschap in de markt zetten en het bundelen van vacatures in de publieke sector. Daar gingen we voor bij de start van onze jobsite. Nu, zoveel jaar later, is de markt en het aanbod aan vacaturesites sterk veranderd. Dat deed ons onze eigen positie in vraag stellen: kunnen en willen we ons nog onderscheiden als vacaturesite?

De ambitie van Poolstok om organisaties in de publieke sector te helpen bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent bestaat nog steeds. Hierin hebben we doorheen de jaren veel expertise opgebouwd, vertaald in 16 dienstverleningen voor meer dan 600 klanten (gaande van lokale besturen, ziekenhuizen en hogescholen tot intercommunales, brandweerzones etc.). Een performante en relevante jobsite aanbieden, valt echter niet langer onder die expertises. Wel blijven we onze klanten ondersteunen bij de bekendmaking van hun vacatures op allerhande on- en offline media (een van onze dienstverleningen). Alleen zal dat dus niet meer op poolstok.be/vacatures zijn.

Onze website zal gericht zijn op onze (potentiële) klanten en partners.

Wat betekent dit concreet voor jou als kandidaat?

  • De vacaturesite van Poolstok is verdwenen. Na 15 juni 2023 konden er geen nieuwe vacatures meer worden geplaatst en de vacaturesite is gestopt met bestaan op 30 juni 2023.
  • Je profielgegevens zijn gewist, zodat er geen persoonsgegevens worden bewaard. Het gaat over de volgende gegevens: naam, gebruikersnaam, e-mailadres, wachtwoord, voorkeuren voor de jobalert en je bewaarde jobs.
    Als je hierover vragen hebt, kan je contact opnemen met ons privacyteam via privacy@poolstok.be
  • Na 30 juni 2023 zal je niet meer kunnen inloggen als kandidaat op de website van Poolstok.
  • In juni 2023 brachten we actieve kandidaten persoonlijk op de hoogte.

We willen je bedanken voor het vertrouwen dat je in Poolstok hebt gesteld en wensen je het allerbeste in je toekomstige carrière.

Waar kan je voortaan vacatures in de publieke sector opvolgen?

De eigen website van het lokaal bestuur of de publieke organisatie