onze meerwaarde

win tijd

Wij sluiten raamcontracten af met private P&O-spelers en handelen de overheidsopdrachten in jouw plaats af. Als klant kan je snel en eenvoudig afnemen van deze raamcontracten. Je profiteert van de knowhow van de private markt gekoppeld aan onze kwaliteitsbewaking, zonder dat je zelf een aanbestedingsprocedure hoeft te organiseren. Zo kan jij focussen op je organisatie en je kerntaken. Door onze samenwerking met externe kantoren kunnen wij op korte termijn de juiste P&O-professionals aanreiken voor elke vraag. Zo kan jij snel inspelen op nieuwe uitdagingen.

 

bespaar

Via Poolstok krijg je steeds de meest voordelige tarieven op de markt. Je profiteert mee van het schaalvoordeel dat wij creëren door de samenaankoop voor al onze klanten. Bovenop die gunstige tarieven onderhandelen wij een extra korting waar je als vennoot een deel van kan terugkrijgen. Het andere deel wordt gebruikt voor onze werkingskosten. Ons advies en onze begeleiding krijg je er gratis bovenop.

 

kies zelf

Je bepaalt zelf wat we voor jou doen en je blijft eigenaar van het project: we kunnen je van A tot Z ondersteunen of enkele deelaspecten van een project begeleiden. Dat doen we steeds in nauw overleg en waar jij dat wil ook samen met je eigen personeelsleden. Elke opdracht is maatwerk. De eindbeslissing ligt altijd bij jou.

 

kies voor kwaliteit

Op basis van grondig uitgevoerde aanbestedingsprocedures sluiten we raamcontracten af met gerenommeerde P&O-kantoren met ervaren consultants. Voor elke specifieke opdracht schakelen we het kantoor in met de juiste ervaring en expertise. We waken erover dat alles vlot verloopt en voeren een kwaliteitscontrole uit, waarbij we specifiek aandacht hebben voor elementen die cruciaal zijn in een overheidscontext. Ons aanbod is bovendien wetenschappelijk onderbouwd dankzij de medewerking van een wetenschappelijk comité.

 

ga voor onze P&O-expertise en ervaring in de overheidssector

Door onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de overheidssector in Vlaanderen, hebben we bijzondere aandacht voor de specifieke overheidsregels, zoals het gelijkheidsbeginsel, de motiveringsplicht, enzovoort. We waken erover dat de projecten worden uitgevoerd binnen het reglementaire kader en volgens de waarden en principes die jij als organisatie hanteert. Sinds 2000 kozen al meer dan 350 openbare organisaties voor Poolstok als strategische P&O-partner.

 

weet waar je aan begint

Voor concrete opdrachten maken we altijd een samenwerkingsvoorstel op. Dat voorstel bevat alle afspraken over de uitvoering van de opdracht, zoals wie waarvoor verantwoordelijk is, wat de deadlines zijn en wat de kostprijs is. Zo is alles altijd transparant. Bij Poolstok krijg je een persoonlijke service en heb je één aanspreekpunt. Zo werken we aan een duurzame langetermijnrelatie.

 

overtuigd?

Je kan een beroep doen op onze P&O-expertise door als vennoot toe te treden tot de coöperatieve vennootschap. Nog vragen? Contacteer ons. We helpen je graag verder.