Jobpunt Vlaanderen wordt Poolstok

Poolstok wil ervoor zorgen dat jij hoger en verder kan springen dankzij nieuwe inzichten en oplossingen. Dat geeft je organisatie vertrouwen, richting en méér kracht.

Richting geven en hoger springen, brengt ons bij een verrassend nieuw logo: een giraf op een ijsberg. Dat zie je niet iedere dag.

Waarom Poolstok

Een pool geeft richting, zoals de noordpool aan je kompas. Een stok levert extra kracht, zoals een hefboom. Het laat je hoger springen, zwaarder heffen en meer verzetten. Samen krijg je Poolstok, een volledig nieuw woord.

Poolstok wil ervoor zorgen dat jij hoger en verder kan springen. Dit dankzij nieuwe inzichten en oplossingen voor je personeel – en organisatiebeleid. Het geeft niet alleen vertrouwen en richting, maar ook meer kracht. Daarom wordt Jobpunt Poolstok. Poolstok springt hoger voor personeel én organisatie.

Een nieuw perspectief kan wonderen doen

Iedereen zoekt richting in de wereld van personeel en organisatie. Je krijgt te maken met vragen en uitdagingen. Soms weet je niet meer hoe je verder moet gaan. Dan kan een nieuw perspectief wonderen doen. Poolstok brengt nieuwe mogelijkheden binnen handbereik.

poolstok graphic

Wat onze naamsverandering voor jou betekent

Onze nieuwe naam heeft het voordeel dat je gemakkelijk kan onthouden waar je met al je vragen en bezorgdheden over jouw personeels-en organisatiebeleid terecht kan. Aan onze werking verandert niets. We blijven graag voor verlichting zorgen op iedere manier: een nieuwe kijk op de situatie, minder zorgen voor jou.

Poolstok in de toekomst

Een giraf op een ijsberg, het is ambitieus. Net zo willen we een nieuw licht schijnen op de sector. We kijken verder, verkennen en willen blijven vernieuwen.

Ontdek hier onze dienstverlening