organisatiestructuur

bestuur 

De Raad van Bestuur bestaat uit vertegenwoordigers van de klanten van Poolstok. Zij kennen de noden van onze klanten en dragen vanuit hun expertise bij tot het optimaliseren van onze dienstverlening.

 

account management

Voor onze klanten zijn de (senior) accountmanagers het eerste aanspreekpunt. Iedere (senior) accountmanager draagt de verantwoordelijkheid over een bepaalde groep klanten. Ze kennen hun klanten door en door, waardoor ze optimaal kunnen inspelen op specifieke vragen. De (senior) accountmanagers sturen een team van interne account consultants aan. De interne account consultants staan in voor de opvolging van projecten. Complexere opdrachten worden begeleid door de senior accountmanagers of accountmanagers.

 

center of excellence

De medewerkers binnen de cluster 'communicatie en projecten' voeren opdrachten uit rond communicatie, gegevensbeheer, boekhouding, logistiek, administratie enz. De senior stafmanager is verantwoordelijk voor de uitbouw van ons center of excellence. Zij wordt ondersteund door de stafmedewerker.