over ons

Poolstok werpt een nieuw licht op Personeel en Organisatie

Poolstok is dé referentie voor P&O in de publieke sector in Vlaanderen. Dag na dag staan we klaar om Vlaamse steden en gemeenten, OCMW's, provincies, intercommunales en tal van andere Vlaamse openbare organisaties te ondersteunen in hun personeels- en organisatiebeleid.

Poolstok werkt voor Vlaamse (openbare) organisaties die aanbestedingsplichtig zijn. Poolstok sluit raamcontracten af met kwaliteitsvolle leveranciers en vermijdt dat de klant zelf overheidsopdrachten moet uitschrijven. Zo kan de klant zich focussen op zijn P&O-vraagstuk en blijft hij gespaard van de administratieve rompslomp.  

Poolstok biedt ondersteuning in 15 P&O-domeinen aan meer dan 350 klanten. Samen met 50 partners en met de steun van de academische wereld wordt naar de meest optimale en efficiënte P&O-oplossingen gezocht.

Er werken 18 medewerkers bij Poolstok. Poolstok zweert bij een persoonlijke aanpak, beroept zich op betrouwbare informatie waarvan de meerwaarde bewezen is en wil totaaloplossingen bieden binnen een strak tijdsbestek. 

 

naar een job die het verschil maakt

Poolstok gaat op zoek naar gemotiveerd en geëngageerd talent voor de openbare besturen in Vlaanderen. Op onze website vinden kandidaten naast vacatures ook alles wat ze moeten weten over werken en solliciteren bij een Vlaamse openbare organisatie.