Schrijf je in voor de Poolstok community: (ver)loont het de moeite?

Service: 
Nieuws

Poolstok community - (ver)loont het de moeite?

(de)motiveer je je medewerkers door hen (te) goed te betalen?

19 april 2022 - 14.00 - 15.15 u - digitaal

We gaan werken voor ons loon, dat is wel duidelijk. Bij de bakker kunnen we ook niet betalen met een glimlach. Maar motiveren loon en extralegale voordelen ook écht? De wetenschap is hier kritisch. Als het niet op de goede manier gebeurt, loop je het gevaar dat beloningen de kwaliteit van motivatie ondermijnen. Hoe kan je op een goede manier motiveren? Kom het te weten tijdens onze community!

Keynote speaker prof. dr. Anja Van den Broeck (KU Leuven) neemt je mee in de wereld van motivatie. Ze onderzoekt, met de zelfdeterminatietheorie als basis, hoe en onder welke voorwaarden werknemers optimaal kunnen functioneren op de werkvloer. Of Anja de perfecte spreker is voor deze community? Absoluut!

Heb jij nog vragen rond verloningsbeleid? Laat het ons weten via het inschrijvingsformulier! Op die manier kunnen we de inhoud van onze community zo veel mogelijk afstemmen op wat jij wil weten.

Praktisch:

 • De community wordt opgenomen. Na afloop ontvang je de opname en presentaties.
 • Deelname aan de Poolstok community is gratis, maar inschrijven is verplicht. Doe dat vóór vrijdag 15/4.

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Programma

 • 14.00 - 14.05 u: Welkomstwoord
  Vincent Van Malderen, algemeen directeur, Poolstok
 • 14.05 - 14.50 u: Is loon een goede motivator? Wat motiveert werknemers?
  Anja Van den Broeck, Professor Work and Organisation Studies (KU Leuven)
 • 14.50 - 15.00 u: Onze partners in de kijker
  Vincent Van Malderen, algemeen directeur, Poolstok
 • 15.00 - 15.15 uEinde

Benieuwd naar onze partners rond verloningsbeleid?

Verloningsbeleid start met duidelijke functieomschrijvingen. Starten aan een race, dat doe je beter goed voorbereid. Heelhuids de finish halen en ook nog eens een mooie prestatie neerzetten, dat willen we allemaal. Daarom is het belangrijk om binnen P&O met duidelijke functieomschrijvingen te werken. Die zorgen er namelijk voor dat de onderlinge afspraken en verwachtingen rond het uitoefenen van een functie duidelijk zijn voor alle partijen. Wil je bovendien een objectief zicht op hoe functies zich onderling verhouden? Dan kies je best voor de piste van functieclassificaties en -wegingen. Om de functies tot slot marktconform te verlonen, kan je terugvallen op salarisstudies- en benchmarks.

Vanaf 1 april 2022 hebben we nieuwe raamcontracten. Berenschot, SD Worx en Hudson staan voor je klaar. Onze partners kunnen jouw organisatie onder meer helpen met de opmaak van functiebeschrijvingen, functieweging en de uitvoering van salarisstudies of salarisbenchmarks ...

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen? Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op!

Meer over verloningsbeleid