PoolstokBuzz - Steeds verbonden met P&O

Service: 
Nieuws
Termen: 
Algemeen

PoolstokBuzz - steeds verbonden met P&O

Binnen organisaties is er een groeiend besef dat werken op basis van wetenschappelijke inzichten, feiten en meetbare begrippen leidt tot snellere en betere besluitvorming. In de realiteit is het niet altijd even eenvoudig om vlot toegang te krijgen tot de wetenschappelijke stand van zaken want hoe herken je kwalitatieve informatie? Om ons netwerk te ondersteunen in deze uitdaging, lanceren we onze PoolstokBuzz.

 

Wat is het en hoe werkt het?

PoolstokBuzz is een website waarin de meeste relevante artikels uit de P&O wereld worden gedeeld. PoolstokBuzz wordt samengesteld aan de hand van de trending artikels, discussies en andere bijdragen van science-based opiniemakers op Twitter.

 

Een blik onder de motorkap

Hoe verschijnen net de meest interessante en relevante artikels op PoolstokBuzz? Wel, achter de schermen loopt een algoritme dat gevoed is door Twitterprofielen van influencers. Deze influencers zijn zorgvuldig geselecteerd door ons en wordt op regelmatige basis aangevuld. De kwaliteit van de artikels is erg belangrijk voor ons. Daarom werden de artikels die het algoritme aanleverde het afgelopen jaar zorgvuldig door ons gescoord. Hieruit leerde het algorimte en kan het nu zelf een kwalitatieve, science-based selectie maken.