Poolstok Community: welzijn, pick (y)our brain!

Termen: 
Welzijn

Op 13 maart organiseerden we onze derde Poolstok Community. Op onze communities delen wij kennis over een bepaald thema. In de voorbije communities werden al coachingtrajecten onder de loep genomen en bekeken we wat er beweegt op het domein van evaluatie en performance management. Deze keer belichtten we het thema welzijn.

Welzijn, werkbaarheid, bevlogenheid, re-integratie, preventie, psychosociale belasting, stress, burn-out, bore-out… begrippen die we in het kader van welzijn op het werk regelmatig horen overwaaien. Via onze community wilden we alvast inspireren rond dit thema. David Ducheyne (Otolith bvba) heeft ons meegenomen in een overzichtelijk verhaal rond welzijn op het werk, dit bekeken vanuit een organisatorisch en wetenschappelijk perspectief. Huis voor Veerkracht nam ons mee in de wondere wereld van het brein.

Onze dienstverleners, waarmee Poolstok samenwerkt rond welzijn, stelden hun organisatie en een aantal interessante praktijkcases toe. Zo konden de aanwezigen van dichtbij kennis maken met Alert!, PortaAL (KULeuven), Pulso en The Human Link.

Kon je er niet bij zijn maar wil je toch ook blik werpen op de presentaties die die dag zijn gegeven? We stellen deze ter beschikking voor de geïnteresseerden via deze link

Wil je zelf aan de slag met welzijn op het werk binnen je eigen organisatie? Neem dan contact op met je vertrouwde contactpersoon binnen Poolstok of via info@poolstok.be. We bespreken graag de mogelijkheden die passen bij jouw organisatie!

Wil jij er volgende keer ook bij zijn? Hou dan zeker onze nieuwsbrief en LinkedIn-pagina in de gaten!