Inspire Health & Care 2020: schrijf je nu gratis in!

Service: 
Events
Termen: 
Algemeen

Op 2, 3 en 4 december vindt Inspire Health & Care volledig digitaal plaats. Niet één maar drie dagen gevuld met inspiratie, netwerking, matchmaking, fun en entertainment.

Wil je de vinger aan de innovatie-pols houden? Inspiratie vinden om je organisatie toekomstbestendig te maken? Wil je in contact komen met collega’s, partners e.a. sleutelfiguren uit de zorg en welzijn? Dit kan allemaal tijdens dit digitale event.

Ook Poolstok is weer van de partij! Breng een bezoekje aan onze virtuele stand of kom naar onze sessie (4 december van 11.10 tot 12.10 u.) waarbij we vier interessante, innovatieve cases uit de zorgsector brengen.

Schrijf je gratis in!

Poolstoksessie: vier interessante cases uit de zorgsector

Smart ziekenhuis, Erasmus MC Rotterdam

Door Joris De Smedt, partner bij EY en Eric Vermeulen, associate partner Health Consulting Leader bij EY

In het Erasmus MC Rotterdam zijn mensen, hun omgeving en systemen real time met elkaar verbonden én wordt de enorme hoeveelheid aan data die wordt gegenereerd intelligent gebruikt. Smart hospitals zijn in staat om de patiëntbeleving ingrijpend te verbeteren, de behandeling te personaliseren, schaarse en dure resources veel beter te benutten en eventuele fouten in de operatie tot een absoluut minimum te beperken. Het smart hospital is daarmee veel meer dan een ziekenhuis waarin de zorgprocessen zijn gedigitaliseerd.

 

Pro-actieve klantendienst bij Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen

Door Greet Aelter, dienstverantwoordelijke Wit-Gele Kruis West-Vlaanderen, en Karolien Dezeure, MONDEA

Het leidinggeven aan de administratie vanop afstand vormt een uitdaging net zoals het bewaken, opzetten en coördineren van uniforme processen. Hoe stuur je op gelijkwaardigheid vanuit een zelfde missie en strategie maar met diverse subculturen in een matrix organisatie bestaand uit 12 afdelingen?

 

Een nieuw zorgmodel bij Orthoagogisch Centrum De Beweging (Oosterzele)

Door Kristof Weytens, projectleider OC De Beweging en Peter Willen, Möbius

De geplande inhuizing naar een nieuwbouw is tegelijkertijd een unieke opportuniteit om een aangepast zorgmodel met focus op zelfregie in te voeren. Een duidelijk werkingsmodel voor cliëntgerichte activiteiten met vernieuwde processen en activiteiten in samenwerking met andere partners (WZC, gezinszorg,...) wordt gradueel voorbereid en ingevoerd.

 

Strategisch leiderschap bij Zorgorganisatie Motena (Roeselare)

Door Trui Vandecasteele, HR Directeur

Strategisch leiderschap vertaalt zich in gemotiveerde en geëngageerde medewerkers. Leider, manager, coach of ondernemer? De leidinggevende is het allemaal. Motena schakelde daarom een versnelling hoger in het minutieus voorbereide traject voor strategisch leiderschap.