Hoorzitting rond de kwaliteit van loopbaanbegeleiding in het Vlaams Parlement

Service: 
Nieuws
Termen: 
Coaching

Naar aanleiding van verschillende parlementaire vragen die op 3 mei 2018 in de commissie Werk en Economie van het Vlaams Parlement werden behandeld, werd Vincent, onze algemeen directeur, uitgenodigd op de hoorzitting rond de kwaliteit van loopbaanbegeleiding van 28 juni 2018.

Vincent zette in zijn presentatie uiteen dat wij, als Poolstok, kwaliteit willen bieden en evidence-based werken en dit dan ook doen op gebied van coaching.

Bij Poolstok toetsen wij, vooraleer we een samenwerking aangaan, of de kantoren en coaches werken met effectieve, kwalitatieve methodes. Bij onze tender omtrent de dienstverlening coaching hebben we extern minimale kwaliteitscriteria laten bepalen o.b.v. een literatuuronderzoek. Deze hebben we vervolgens opgenomen in onze beoordeling. Doorheen alle lopende opdrachten willen we Poolstok en de geselecteerde kantoren wederzijds versterken door het verzamelen van data (rond effectiviteit etc.). Zo kunnen we blijvend garanderen dat we op een kwalitatieve manier onze klanten verder helpen.