Gratis zorgvacatures op Poolstok, StepStone en LinkedIn

Service: 
Dienstverlening

Ons zorgpersoneel heeft nog nooit zo hard onder druk gestaan als vandaag. In moeilijke omstandigheden en onder enorme druk geven ze het beste van zichzelf. Het is dan ook van  essentieel belang dat de zorgsector operationeel blijft en de personeelsnoden van ziekenhuizen, zorgbedrijven en woonzorgcentra ingevuld worden.

Stepstone, Linkedin en ook Poolstok beslisten om de zorgsector een handje te helpen in het vinden van geschikt zorgpersoneel door zorgvacatures gratis te publiceren.

Komt mijn vacature in aanmerking?

Als algemene regel geldt: de functie moet rechtstreeks verband houden met de toegenomen vraag naar medisch personeel als gevolg van het coronavirus.

We zetten de voorwaarden even op een rijtje:

Poolstok

Alle ‘zorg’profielen (verpleegkundigen, zorgkundigen, artsen, animatoren, … van ziekenhuizen, zorgbedrijven, woonzorgcentra, …) publiceren we gratis op www.poolstok.be

De aanvraag voor een gratis publicatie geldt tot 30 juni 2020.

Stepstone

Vacatures voor verpleegkundigen, artsen van ziekenhuizen en verpleegkundigen van rusthuizen zijn gratis. Voor alle andere jobs in de zorgsector geldt een korting van 25 % bij publicatie van 1 tot 5 jobs en 30% voor publicatie van meer dan 5 vacatures. De functie moet rechtstreeks verband houden met de toegenomen vraag naar medisch personeel als gevolg van Corona.

Publicatieduur is 30 dagen en de promotie geldt tot 10 mei 2020.

LinkedIn

Gebruikers mogen gratis vacatures voor vacatures in ziekenhuizen, de gezondheidszorg en medische en andere essentiële branches op LinkedIn plaatsen om de dringende vraag naar personeel, die is veroorzaakt door COVID-19, te vervullen.

Je kan tot 30 juni 2020 maximaal 10 online vacatures kosteloos plaatsen.

Je kan gratis vacatures plaatsen voor banen in de volgende branches: Gezondheidszorg, Medische apparatuur, Geneeskunde, Geestelijke gezondheidszorg, Pakket-/goederenbezorging, Supermarkten, Magazijn.

Extra: je dient aan de volgende voorwaarden te voldoen als je een vacature op LinkedIn.com plaatst:

  • De LinkedIn-pagina van de organisatie waar de vacature op is geplaatst, dient zich in een van de bovenstaande branches te bevinden. Meer informatie over het aanmaken van een LinkedIn-pagina.
  • Je dient een van de bovenstaande branches te selecteren bij de vacatureplaatsing.

Meer info over de specifieke voorwaarden bij StepStone en LinkedIn lees je op hun website.

Vragen? Of meteen al een vacature die je wil publiceren op één van de websites? Vraag je gratis*  jobposting aan via publicaties@poolstok.be.

 

* in samenspraak met onze vaste communicatiepartner, Impuls Communicatie, beslisten we om de bijkomende plaatsingskost die normaal geldt voor vacaturepostings op StepStone en Linkedin, niet aan te rekenen.

Zo wordt een gratis jobposting ook écht een gratis jobposting. Zonder kostelijke kleine lettertjes!