Klant worden

Hoe kan mijn organisatie genieten van de dienstverlening van Poolstok?

Ben je een Vlaamse (openbare) organisatie en aanbestedingsplichtig? Dan kan je gebruik maken van onze HR-expertise. Je kan eenvoudig toetreden tot onze vennootschap.

Door eenmalig aandelen aan te kopen geniet je van de volledige dienstverlening van Poolstok.

Je behoudt maximale autonomie en flexibiliteit. Je kiest vrij waar je ons al dan niet voor inschakelt. Je neemt ook zelf de beslissingen over de opdrachten die Poolstok voor jou uitvoert. Wij adviseren je en zorgen voor een uitstekende kwaliteit van dienstverlening, tegen de beste voorwaarden op de markt.

Het aantal aandelen dat je moet aankopen om vennoot te worden, wordt berekend op basis van het aantal personeelsleden. Per 10 personeelsleden koop je 3 aandelen. Grote besturen kunnen ook toetreden door 250 aandelen aan te kopen. Een aandeel heeft een waarde van 24,79 euro.

Heb je graag een concreet voorstel op maat? Weet je niet of jouw organisatie kan toetreden? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Meer informatie? Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier.

Contact

We gebruiken de gegevens die je in dit formulier invult enkel om je vragen te beantwoorden. Meer informatie vind je in onze privacyverklaring.