een nieuwe algemeen directeur voor Jobpunt Vlaanderen

Een belangrijke dag voor Jobpunt Vlaanderen, want vanaf vandaag staat Vincent Van Malderen aan het hoofd van onze organisatie! Onze Raad van Bestuur oordeelde eerder al dat dat hij als beste kandidaat uit de selectieprocedure kwam en koos unaniem voor hem als nieuwe algemeen directeur.

Vincent Van Malderen (39) behaalde aan de Universiteit Gent een master Klinische Psychologie in 2001 en een master Vergelijkende Cultuurwetenschap in 2003. Hij startte zijn carrière 13 jaar geleden bij Selor, het selectiebureau van de federale overheid waar hij tot voor kort aan de slag was als product- en innovatiemanager. Hij werkte er onder andere rond competentiemanagement en diversiteit binnen de afdeling R&D, was mee betrokken bij het opzetten van een diversiteitsmanagement en de ontwikkeling van een EVC-methodologie en tools, en was hij projectmanager Be Badges (een Belgische open badges-toepassing voor de brede arbeidsmarkt). Daarnaast was hij als directielid en verantwoordelijke van het Steering Committee mede verantwoordelijk voor de strategische positionering en de innovatieprojecten van Selor. Hij verzorgde ook tal van keynotes in binnen- en buitenland

Van Malderen is erg gemotiveerd voor deze nieuwe uitdaging: “Ik wil mijn brede ervaring inzetten om Jobpunt Vlaanderen, samen met een enthousiast team, verder te positioneren als innovatieve en slagvaardige organisatie, aangepast aan de uitdagingen en evoluties in het P&O-landschap. Een netwerkorganisatie met een fijne cultuur die volop inzet op innovatieve en kwalitatieve producten, die samenwerkingen stimuleert en die zo een duidelijke meerwaarde biedt voor haar klanten, leveranciers en andere stakeholders.”

 

Meer info: Nele Cypers – 016/38 10 00 – info@jobpunt.be