Selectie

Poolstok toont je de weg naar de juiste medewerkers

Medewerkers met de juiste competenties, attitude en motivatie zijn cruciaal voor een organisatie, maar de juiste keuze maken is niet eenvoudig. Past deze persoon wel in de functie, organisatie en het team?

Poolstok helpt je bij de selectie van het juiste talent. Voor Poolstok staat bewezen kwaliteit en maatwerk hierbij centraal. Effectieve meetinstrumenten die gebaseerd zijn op de wetenschappelijke stand zijn cruciaal in een kwalitatieve selectieprocedure. Poolstok werkt samen met meer dan 15 selectiekantoren die garant staan voor wetenschappelijk onderbouwde kwaliteit. Samen stellen we een kwalitatieve selectieprocedure samen, op maat van de noden van jouw organisatie.

  • Jij kiest voor welke onderdelen van de selectieprocedure je ondersteuning wilt: voor de volledige procedure of bijvoorbeeld enkel voor de cv-screening of de afname van een assessment. De keuze is aan jou.
  • Op basis van jouw input tekenen we het traject uit. Hierbij houden we maximaal rekening met jouw vraag, behoeften en de reglementaire of statutaire bepalingen van jouw organisatie.
  • We kiezen samen de partner die het beste inspeelt op jouw noden.
  • Poolstok begeleidt het volledige traject en waakt steeds over de kwaliteit van de selectieprocedure.
  • Wees gerust: jij blijft eigenaar van het project. Alles gebeurt in nauwe samenwerking met je eigen personeelsverantwoordelijke(n). We staan erop dat de afspraken helder en duidelijk zijn zodat we samen de eindmeet halen.

Coming soon: een Poolstok-pitch met alles wat je moet weten over onze dienstverleners