flexpunt

Soms valt er tijdelijk een collega weg. Of is er een piek in de hoeveelheid werk. Of er is tijdelijk nood aan specifieke expertise die niet aanwezig is in de organisatie. In al deze gevallen kan je beroep doen op tijdelijke medewerkers: uitzendkrachten, interimmanagers of experten. Poolstok staat je bij!

Afhankelijk van de reden waarom je een tijdelijke medewerker zoekt en het niveau, de ervaring en de expertise die gewenst zijn, kies je voor de inhuur van interimmanagers of expertprofielen of voor de inzet van uitzendkrachten.

Voor uitzendarbeid

De Flexpuntdienstverlening van Poolstok voor uitzendarbeid bundelt de kracht van 3 uitzendkantoren (USG People, Randstad en Agilitas) in één dienstverlening. Via Flexpunt kan je als Vlaams openbaar bestuur snel en makkelijk op zoek naar (een) tijdelijke medewerker(s).

Je kan bij Poolstok terecht voor al je aanvragen voor uitzendarbeid en wel op de volgende manier:

  • Jij laat weten welk uitzendprofiel je zoekt via het aanvraagformulier dat je verstuurt naar poolstok@startpeople.be of via het nummer 03 800 65 03.
  • Onze partners gaan op zoek en stellen jou één of meerdere geschikte kandidaten voor. Hiervoor publiceren zij jouw tijdelijke job op ons online platform poolstokzendtuit.be. Zij voeren ook een screening van de kandidaten uit. 
  • Je ontvangt een gestandaardiseerd rapport met een kort overzicht van de kandidaat  of kandidaten (opleiding, loopbaan en testresultaten)
  • Vind je een match? Nodig de kandidaat uit voor een kennismakingsgesprek.
  • Heb je op heel korte termijn een uitzendkracht nodig? Geen probleem. Ook bij dergelijke opdrachten kan je rekenen op een snelle en kwalitatieve service.

Is het de eerste keer dat je beroep wil doen op een uitzendkracht? Dan dien je bijkomend nog een administratieve fiche in te vullen. Voor meer informatie hierover kan je terecht bij onze contactpersoon bij USG People: Ivan Van Elst (ivan.vanelst@startpeople.be - 0470 24 90 24).

Neem zeker een kijkje op www.poolstokzendtuit.be. Hier bundelen we alle lopende uitzend- en tijdelijke jobs.

Voor interim managers en expertprofielen

We begeleiden organisaties  bij specifieke vragen voor interim management en expertprofielen. In het kader van een specifieke vraag kan je altijd terecht bij je vertrouwde accountmanager bij Poolstok die je bijstaat met professioneel advies. Een overzicht van de accountmanagers van Poolstok per regio is hier terug te vinden.

 

Raamcontracten - Flexpunt uitzendarbeid

Agilitas, USG People (Startpeople, Express Medical, Unique, Secretary plus), Randstad