Arbeidsmarktcommunicatie

Alles op alles voor de juiste arbeidsmarktcommunicatie

Met openstaande vacatures de arbeidsmarkt op trekken en de juiste medewerkers triggeren met een gevatte advertentietekst. Een behoorlijke uitdaging vandaag de dag.

Vanuit Poolstok ondersteunen en adviseren we jou hier graag in. Hoe? Dat hangt af van de vraag:

  • Heb je een helder imago als werkgever, een duidelijke huisstijl, en wil je vooral vacatures publiceren in de gekende mediakanalen? Dan helpen we jou hier graag bij. Dankzij onze +450 klanten hebben we bij onze mediapartners bijzonder voordelige tarieven bedongen.
    Benieuwd hoe je hier als organisatie gebruik van kan maken? Ontdek het in onze richtlijnen voor publicaties via Poolstok.
     
  • Naast onze gekende mediapartners, beschikken we met ons jobplatform poolstok.be ook over een vijver van meer dan 40 000 getalenteerde profielen die specifiek op zoek zijn naar een job in de publieke en parapublieke sector.
    Via onze website vinden potentiële kandidaten vacatures op maat, sollicitatietips en informatie over de selectieprocedures. Een overzicht van de tarieven en bundelmogelijkheden vind je hier.

Voor (aan)vragen voor en over publicaties kan je ook steeds bij publicaties@poolstok.be terecht.

 

Is het probleem ‘groter’, en kampt jouw organisatie met een onaantrekkelijk of onduidelijk imago, ellenlange advertentieteksten/functieomschrijvingen en zijn de functietitels allesbehalve sexy? Of worstel je met de integratie van advertenties voor stad/gemeente en OCMW? Met ‘employer branding’ gaan we terug naar de essentie: we nemen het ‘merk’ van de werkgever onder de loep en komen met één verhaal naar de (potentiële) werknemer. Benieuwd wat voor jouw organisatie kan?