Arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie begint met een aantrekkelijke vacature op Poolstok.be 

Trek jij potentiële sollicitanten onmiddellijk over de streep? Bouw je aan een merk als werkgever op de arbeidsmarkt? De sleutel tot succes ligt in efficiënte en aantrekkelijke arbeidsmarktcommunicatie. Poolstok zorgt voor een antwoord via zijn jobplatform Poolstok.be, via zijn mediakennis en de expertise van zijn partners. Zowel voor het invullen van specifieke vacatures als voor grotere campagnes en employer branding hebben we gepaste oplossingen.

Bereik meer dan 40.000 geïnteresseerden via Poolstok.be:   

Poolstok.be is dé referentie voor werken en solliciteren bij publieke organisaties in Vlaanderen. Via onze unieke toegangspoort vinden potentiële kandidaten vacatures op maat, sollicitatietips, informatie over de selectieprocedures en alles wat ze moeten weten over de mogelijke werkgevers. Met een aanwezigheid op onze site, bereik je meer dan 40.000 geïnteresseerden. Je hebt met andere woorden een (pool)stok achter de deur. Ontdek alle mogelijkheden op Poolstok.be.

Met onze mediakennis en expertise bereiken we jouw gewenste doelgroep

Om zoveel mogelijk talent aan te spreken, bekijken we jouw vacature meer in detail samen met onze partner.  We helpen je door ze wervend(er) te schrijven, de lay-out te optimaliseren en de juiste kanalen te kiezen. We houden hierbij steeds rekening met jouw wensen en budget. Bovendien geniet je van voordelige mediatarieven en -voorwaarden.