Demotools van onze partners in innovatieve selectietechnieken

Op onze Poolstok Community zullen onze partners in innovatieve selectietechnieken hun tool voorstellen aan de hand van een pitch.

Probeer alvast hier de demotools van onze partners uit:

INNDUCE.me: Manage innovation through people.

Dat mensen aan de oorsprong liggen van iedere innovatie is alom geweten. INNDUCE.me brengt het innovatieprofiel van individuen in kaart om innovatie binnen uw organisatie tot ongezien succes te brengen.

De demo-versie vind je terug via deze link:  https://app.innduce.me/demo/nl
Geef je naam en email en creëer een eigen paswoord. Hierna kan je 3 situaties uitproberen.

 

CAPITAL H

Een meetinstrument, gebaseerd op je professionele waardenprofiel, om de fit tussen een individu en een bedrijf, team of manager te voorspellen? Het kan!
Mét een academisch onderbouwd model én echte cases die de effectieve impact op verloop en betrokkenheid aantonen.

De Twegos waardentest kan worden afgelegd op https://recruit.twegos.com/twegos.

 

Motmans en partners

In een wereld waar de cijfers rond stress en burn-out steeds meer de pan uitswingen, is het belangrijker dan ooit om de juiste M/V/X op de juiste plaats te krijgen. Naast competenties kan er ook gematcht worden op basis van intrinsieke interesses en motivatie. ODYN biedt je alvast een wetenschappelijk onderbouwde gamified tool  waarmee je kan achterhalen welke jobs nu precies bij jou passen. Benieuwd naar meer? Talent-Tinder er dan even op los! 

Registreer je op www.odyn.io. Hierna ontvang je een bevestigingsmail. Nadien kan je via https://portal.odyn.io/login de tool uitproberen.

 

CPM

Met Pinsight® naar leiderschap in enkele minuten per dag.

Pinsight® heeft de voorbije jaren zijn strepen verdiend als de online, meertalige assessmenttool die technologie eindelijk efficiënt toepast op human resources. Tijdens een drie uur durende sessie wordt de deelnemer ondergedompeld in een absoluut realistische simulatie. Nauwelijks 24 uur na het assessment is het verslag beschikbaar voor zowel de deelnemer als de onderneming, in de taal naar keuze.

En nu heeft Pinsight® nog een extra dimensie toegevoegd: niet alleen geeft het zicht op performance en potential, ook development kreeg zijn plaats. Daarmee heeft Pinsight® nu ook het einddoel geconcretiseerd: we weten welke skills iemand voor goed leiderschap klaarstomen. Rest nog de vraag hoe de kandidaat-leider zover geraakt. Ook op dat traject heeft Pinsight® de moderne technologie losgelaten en het resultaat is een handige app.

Pinsight Demo Simulation
https://app.pinsight.com/auth/login
Username : testingsim@pinsight.biz
Password :  P1nsdemo!

Opgelet, de simulatie geeft een visueel beeld weer, zonder interactie.

Pinsight Demo Leader Habit App
https://app.pinsight.com/auth/login
User name : jgarcia@pinsight.biz
Password : P1nsdemo!

 

Fenix Consulting

Dit interactieve Leadership Game is van de nieuwste generatie serious games. De Game is in staat om de leiderschapsstijl van de deelnemer op een snelle, objectieve en kostefficiënte manier in kaart te brengen. Daarnaast geeft het rapport inzicht in de discrepantie tussen intentie en gedrag van de deelnemer, worden een aantal competenties geschaald en krijg je een inzicht in de leiderschapsstijl van de deelnemer onder stress. 

Een demo kan je aanvragen door een mail te sturen naar admin@fenixconsulting.be met vermelding van je contactgegevens (naam, e-mail, telefoonnummer, functie). Geef in het onderwerp van je mail ‘aanvraag demo Poolstok community’ aan.