algemene vergadering 2016

Was jij ook aanwezig op onze Algemene Vergadering op 19 mei? Dan heb je kunnen kennismaken met onze nieuwe algemeen directeur Vincent Van Malderen en zijn toekomstvisie voor Poolstok.

Meer dan ooit willen we samen met onze klanten op zoek gaan naar creatieve oplossingen om de diverse P&O-uitdagingen van de komende jaren het hoofd te bieden. We zullen daarbij stevig inzetten op de uitbreiding van ons aanbod met nieuwe producten. Daarnaast zullen we ons focussen we op co-creatie en het delen van kennis en expertise tussen Poolstok, haar klanten en partners om zo een echte meerwaarde te bieden.

We grepen ook de gelegenheid aan om terug te blikken op 2015. Ondanks de transitieperiode bleven we onze vennoten ondersteunen in hun P&O-beleid. We voerden opdrachten uit rond coaching, organisatieoptimalisatie, selectie, evaluatie, etc. Daarnaast verwelkomden we tal van nieuwe vennoten. 

Kon je er niet bij zijn op 19 mei? Geen probleem. De volledige presentatie over de toekomstvisie vind je hier terug. Het belangrijkste nieuws van 2015 kan je hier  bekijken.

 

meer weten?

Contacteer ons via info@poolstok.be of telefonisch op het nummer 016/38 10 00.